За нас

НИКСОН ООДФирма Никсон ООД се занимава с изграждане, поддръжка и търговия на водни помпи, хидрофорни и поливни системи, както и с продажба и поддръжка на продукти за автоматизирани поливни системи. Фирмата е търговец – дистрибутор на едни от водещите производители на помпи, хидрофорни системи, поливни системи и др.

Изграждане на водни помпи

Фирма НИКСОН ООД е сред компаниите изграждащи водни помпени системи за българския пазар. Фирмата предлага богато разнообразие от водни помпи с различна големина и сила на изпомпване, в зависимост от нуждите на своите клиенти. Фирмата разполага с екип от специалисти в областта на изграждането на водни помпи.

Дистрибуция на водни помпи

Фирма НИКСОН ООД си е изградила име на стабилен и надежден партньор и се е превърнала в основен дистрибутор на водни помпени съоръжения на някои от световните лидери в тази област: Grundfos, Pedrollo и Rain Bird.

Проектиране на напоителни системи

Фирма НИКСОН ООД предлага различни видове системи за напояване на дворови или обработваеми площи, в зависимост от нуждите на клиента. Фирмата разполага с екип от специалисти в областта на проектирането на напоителни системи. Работещите във фирмата проектанти са с натрупан богат опит в областта на проектантските услуги и са способни за определения период да проектират различни видове напоителни системи, в зависимост от нуждите и очакванията на клиентите.